Визначення конкурентоспроможностi продукцiї підприємства для обґрунтування вибору ринкової стратегiї підприємства - Наливайченко, С.П.; Конончук, А.В. (Культура народов Причерноморья, 2012)
Мета дослідження полягає в узагальненні існуючих підходів до визначення конкурентоспроможності продукції підприємства та проведеннi її аналізу на конкретному підприємстві з метою обґрунтування вибору ринкової стратегії цього підприємства.