Оцінка заставного майна в системі кредитування - Нехайчук, Д.В.; Куртбединов, Д.О. (Культура народов Причерноморья, 2012)
Мета дослідження - з’ясування ролі застави в системі кредитування через обґрунтування заставної вартості та розробка рекомендацій щодо удосконалення процесу оцінки заставного майна з урахуванням міжнародних стандартів оцінки.