Інтонаційний зміст пісень Миколи Мозгового (На прикладІ пісні «Минає день, минає ніч») - Мозгова, О.М. (Культура народов Причерноморья, 2011)
Мета статті - проаналізувати інтонаційний зміст всіх складових музичної фактури пісні «Минає день, минає ніч» М. Мозгового та виявити жанрово-стильові ознаки твору.