Планування інноваційної діяльності підприємств як основа ефективного інноваційного розвитку економіки країни - Саннікова, С.Ф. (Культура народов Причерноморья, 2012)
Завданням даної роботи є дослідження впливу науково-обгрунтованого планування інноваційних заходів на економічний розвиток підприємств, ролі планування у здійсненні вдалих інноваційних проектів і підвищенні інноваційної активності підприємств та виділення основних факторів процесу планування інноваційної діяльності, які забезпечують максимальну ефективність інновацій.