Правові аспекти регіонального розвитку конкурентного потенціалу підприємств малого і середнього бізнесу в умовах трансграничного співробітництва - Родіонов, О.В. (Культура народов Причерноморья, 2012)
Мета статті – наведення матеріалу з розвитку прикордонних відносин в ринкових умовах.