Система освіти та її вплив на становлення самореалізованої особистості - Ватковська, М.Г. (Культура народов Причерноморья, 2012)
Мета дослідження - розглянути різні підходи до становлення особистості, вплив системи освіти на її розвиток та самореалізацію.