Прибуток підприємства: дослідження теоретичних аспектів - Бабенко, А.Г.; Копитова, М.С. (Культура народов Причерноморья, 2011)
Метою статті є проведення аналізу теоретичних положень категорії прибутку підприємства, їх узагальнення (поглиблення) на сучасному етапі розвитку ринкового середовища.