Стан та перспективи конкурентоспроможності галузі національного господарства в умовах глобалізації - Борей, А.М.; Осадчий, Є.І. (Культура народов Причерноморья, 2011)
Метою дослідження є узагальнення нових теоретичних положень розвитку галузей економіки в умовах глобалізації, визначення загальних конкурентних переваг хімічної галузі України та практичних напрямів сучасного розвитку економіки країни.