Економіко-математичне моделювання як спосіб підвищення ефективності діяльності суб’єктів рекреаційного бізнесу - Бридко, О.В. (Культура народов Причерноморья, 2011)
Метою статті є дослідження можливості підвищення ефективності діяльності суб'єктів рекреаційної сфери за допомогою використання економіко-математичних моделей в процесах планування і управління діяльності суб'єкта господарювання.