Продовольча безпека держави та її регіонів: методичний аспект - Пушак, Я.Я.; Стричак, Г.В. (Культура народов Причерноморья, 2012)
Метою статті є узагальнення окремих існуючих методичних підходів до оцінки продовольчої безпеки держави та її регіонів.