Епітет у поезії Олександра Олеся (на матеріалі циклу «В Криму. З кримських образів») - Пелипась, М.І. (Культура народов Причерноморья, 2012)
Мета статті полягає в з’ясуванні функціонування епітетів у поезії Олександра Олеся, зокрема в циклі «В Криму. З кримських образів».