Управління конкурентними перевагами ресурсного потенціалу учасників регіонального ринку м'ясопродуктів - Первухіна, О.М. (Культура народов Причерноморья, 2012)
Метою цієї статті є розробка організаційно-економічної моделі управління конкурентними перевагами ресурсного потенціалу учасників ринку м'ясопродуктів регіону.