Компас мотивації персоналу - Артюхова, І.В.; Кузічева, Д.Д. (Культура народов Причерноморья, 2012)
Мета статті полягає у визначенні економічної категорії мотивація персоналу до праці, її ролі в сучасних умовах господарювання, розробці, на основі отриманих даних, авторського методу побудови системи мотивації персоналу.