Визначення ефективності впливу податку на прибуток на інноваційну діяльність підприємства - Желізняк, Р.Й. (Культура народов Причерноморья, 2012)
Метою статті є представлення можливості визначення ефективності податкового стимулювання інноваційної діяльності на мікрорівні.