Аналіз регіональної політики Луганської області - Малакостова, З.М.; Струнін, П.А. (Культура народов Причерноморья, 2012)
Ціллю статті є аналіз виконання регіональних програм розвитку, як інструменту реалізації регіональної політики, який здійснено на прикладі Луганської області.