Особливості вдосконалення системи адаптації персоналу - Чернява, Г.Л.; Корнілаєва, Г.Г. (Культура народов Причерноморья, 2011)
Метою даної статті є виявлення слабких сторін адаптації персоналу і встановлення можливих напрямів вдосконалення адаптації персоналу.