Симфонія жіночих образів у творчості Лесі Українки та Роберта Грейвса - Школенко, Д.В. (Культура народов Причерноморья, 2011)
Мета статті полягає у виявленні та демонструванні крізь призму міфопоетичних уявлень своєрідності жіночих образів у творчій спадщині Лесі Українки та Роберта Грейвса та їх суспільного значення.