Аналіз розвитку зовнішньоекономічної діяльності України в умовах глобалізації світової економіки - Огієнко, А.В. (Культура народов Причерноморья, 2011)
Метою даної статті є дослідження розвитку експортно-імпортних операцій України та визначення шляхів підвищення їх ефективності в умовах глобалізації світової економіки.