Текстометрические исследования многоязычных научных текстов - Власенко, Н.А.; Кузьминская, Н.Л.; Максименко, А.А. (Міжнародний науково-навчальний центр інформаційних технологій і систем НАН та МОН України, 2009)
Описаны текстометрические исследования авторских научных публикаций и корпусов текстов по использованию новых информационных технологий в образовании на украинском, русском и английском языках с целью выявления особенностей авторского научного стиля. Описано текстометричні дослідження авторських наукових публікацій та корпусів текстів з використання нових інформаційних технологій в освіті українською, російською та англійською мовами з метою виявлення особливостей авторського наукового стилю в освіті. Textometric researches of authors' scientific publications and texts packages on using new information technologies in education in Ukrainian, Russian and English languages are described to reveal the features of the author's scientific style.