Історія картографування України - Дмитрієнко, М.; Хведченя, С. (Історико-географічні дослідження в Україні, 2009)
Рецензія на кн.: Сосса Р.І. Картографування території України: історія, перспективи, наукові основи. – К, 2005. – 292 с.