Проблеми інноваційного розвитку підприємств вугільної галузі України - Лазар, Ю.В. (Культура народов Причерноморья, 2011)
Метою статті є визначення проблем інноваційного розвитку вугільної галузі та напрями його забезпечення шляхом упровадження інновацій.