Дослідження категорії прибутку в загальній історії економічних вчень - Карпенко, Л.В. (Культура народов Причерноморья, 2011)
Метою статті являється дослідження основних підходів до поняття прибутку як економічної категорії в продовж розвитку економічної думки.