Шляхи підвищення ефективності фінансово-господарської діяльності підприємства - Аджигельдієва, С.Ш. (Культура народов Причерноморья, 2012)
Мета даної статті полягає в необхідності виробити заходи з підвищення ефективності фінансово-господарської діяльності підприємства (на прикладі Кримського республіканського підприємства «Виробниче підприємство водопровідно-каналізаційної галузі» м. Сімферополя).