Організація випуску корпоративних облігацій в зарубіжних країнах - Білоус, І.В. (Культура народов Причерноморья, 2012)
Важливість проблематики вивчення умов розвитку цього ринку спонукає до аналізу зарубіжної практики емісії та організації обігу корпоративних облігацій з визначенням можливостей екстраполяції позитивного досвіду в Україні. Цілеспрямованість даної статті полягає саме в дослідженні цього питання.