Удосконалення процесу реалізації продукції скотарства - Галстян, А.С. (Культура народов Причерноморья, 2012)
Метою статті є теоретичне обґрунтування засад формування системи реалізації продукції скотарства та розробка пропозицій і практичних рекомендацій щодо її удосконалення та розвитку.