Становлення та розвиток співробітництва прикордонних регіонів України та Російської Федерації - Самойленко, Н.С. (Культура народов Причерноморья, 2011)
Мета роботи. Проаналізувати основні етапи становлення та розвитку співробітництва прикордонних регіонів України та Росії.