Фінансове планування на підприємствах України: недоліки та переваги - Клименко, О.В. (Культура народов Причерноморья, 2012)
Метою даної статті є дослідити сутність фінансового планування, розглянути проблеми, з якими стикаються підприємства України, а також виділити основні переваги та необхідність данного процессу.