Інструментарій фінансового забезпечення сталого розвитку аграрної сфери економіки України - Ботвіна, Н.О. (Культура народов Причерноморья, 2011)
Спроба виявити можливості та ризики щодо зламу існуючої траєкторії фінансової політики сталого розвитку агросфери.