Класифікація моделей комплексної оцінки фінансового стану підприємства - Шифріна, Н.І. (Культура народов Причерноморья, 2012)
Метою статті є визначення найбільш суттєвих класифікаційних ознак методів комплексної оцінки фінансового стану, які є визначальними при виборі моделі, за допомогою якої буде проведено дослідження.