Управління організаційно-економічними факторами ефективності аграрного виробництва - Бондаревська, К.В. (Культура народов Причерноморья, 2012)
Метою дослідження є обґрунтування організаційно -економічних
факторів підвищення ефективності виробництва в контексті вдосконалення процесів управління
персоналом на сільськогосподарських підприємствах. Об’єктом дослідження є процеси управління
персоналом на сільськогосподарських підприємствах Дніпропетровської області.