Проблеми удосконалення управління рекламною діяльністю в туризмі - Лозова, О.А. (Культура народов Причерноморья, 2011)
Мета статті – запропонувати розрізняти цілі реклами, що відображають інтереси споживача, рекламодавця, посередників рекламного процесу, громадські інтереси та вичленити проблеми, пов’язані з удосконаленням управління рекламною діяльністю в туризмі.