Основні компоненти оцінного процесу ефективності фінансово-економічної діяльності підприємства оптової торгівлі - Данильченко, В.А. (Культура народов Причерноморья, 2011)
Метою даної статті є визначення основних компонентів оцінного процесу ефективності фінансово-економічної діяльності підприємства оптової торгівлі.