Аналіз стану та напрямки удосконалення зовнішньої торгівлі України - Огієнко, А.В. (Культура народов Причерноморья, 2011)
Метою статті є проведення аналізу структурних змін у зовнішній торгівлі України як найбільш розвиненої форми міжнародних економічних відносин.