Художньо-стильові особливості зображення героя-мандрівника у подорожньому нарисі Сергія Жадана „Anarchy in the UKR” - Магдиш, Р.О. (Культура народов Причерноморья, 2011)
Метою нашої статті є з’ясування особливостей вживання художніх і стилістичних засобів у зображенні героя-мандрівника у подорожньому нарисі Сергія Жадана „Anarchy in the UKR”.