Використання краєзнавчих джерел у викладанні курсу історії культури України - Кучеренко, С.В.; Соколова, Л.С. (Культура народов Причерноморья, 2011)
Мета цієї статті – продовжити дослідження у цьому напрямку, а також розглянути можливість та доцільність застосування краєзнавчих джерел для ілюстрації матеріалу з історії української культури.