Проблеми забезпечення ліквідності банків в умовах трансформаційної економіки - Стефаненко, М.М.; Смирнова, Г.О. (Культура народов Причерноморья, 2012)
Метою даної статті є обґрунтування основних напрямів удосконалення грошово-кредитної політики щодо забезпечення ліквідності банків і поліпшення механізмів формування пропозиції грошей в Україні.