Стійкі сполучення слів у формуванні сучасного комунікаційного процесу (на матеріалі рекламних текстів українських мас-медіа) - Бєширова, С.О. (Культура народов Причерноморья, 2011)
Метою статті є дослідження семантики та семантико-граматичних особливостей ССС в україномовних рекламних текстах.