Ретроспектива і стан розвитку підприємств агропродовольчої сфери - Бурова, Т.А. (Культура народов Причерноморья, 2011)
Метою нашого дослідження є оцінка розвитку діяльності підприємств агропродовольчої сфери та визначення основних факторів, що впливають на неї.