Моніторинг адекватності формування фінансового забезпечення страхового захисту майнових інтересів громадян в сфері обов’язкового страхування автоцивільної відповідальності - Лозневий, П.А. (Культура народов Причерноморья, 2012)
Метою дослідження є моніторинг адекватності формування фінансового забезпечення страхового захисту майнових інтересів громадян в сфері обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів.