Шляхи підвищення конкурентоспроможності продукції на промисловому підприємстві - Наливайченко, С.П.; Гудім, І.С. (Культура народов Причерноморья, 2011)
Метою даної статті є дослідження шляхів зниження енерговитрат в собівартості продукції на підприємстві і впливу проведених заходівна підвищення конкурентоспроможності продукції.