Теоретико-методологічні принципи забезпечення продовольчої безпеки - Пушак, Я.Я. (Культура народов Причерноморья, 2011)
Метою статті є узагальнення наукових підходів та визначення теоретичних засад, необхідних для розкриття суті категорії «продовольча безпека», а також обґрунтування принципів її забезпечення.