Інструменти підвищення виробничого потенціалу і конкурентоспроможності підприємств регіону - Родіонова, О.Ю. (Культура народов Причерноморья, 2012)
Мета статті – розгляд інструментів підвищення виробничого потенціалу і конкурентоспроможності підприємств.