Особливості інтеграційних процесів в АПК - Зинченко, Н.В. (Культура народов Причерноморья, 2012)
Метою даної статті є визначення переваг інтеграційних процесів та особливості взаємозв'язків між їх учасниками у сучасних структурах АПК.