Інноваційні педагогічні технології в лінгводидактиці вищої школи - Кулікова, Т.В. (Культура народов Причерноморья, 2012)
Мета статті – описати інноваційні технології, які дають можливості викладачам успішніше керувати
навчально-пізнавальною діяльністю студентів у процесі лінгводидактичної підготовки майбутніх вчителів
української мови.