Структура вольової дії людини у фразеологічному просторі української мови - Грозян, Н.Ф. (Культура народов Причерноморья, 2011)
Мета статті – вирізнити з фразеологічного складу української мови групу фразеологічних одиниць, загальна семантична ознака яких має екстралінгвістичну природу (всі вони позначають вольову дію людини), описати їх семантичні особливості із урахуванням досягнень сучасної фразеологічної та психологічної наук.