Аналіз прибутковості діяльності сучасного підприємства - Фецович, Т.Р. (Культура народов Причерноморья, 2012)
Мета статті полягає у досліджені теоретико-методичних аспектів рентабельності підприємства, як
одного із критеріїв якості управління в контексті їх стратегічного розвитку.