Репрезентація сакрального в семантичній структурі фразеологічних одиниць з компонентом сонце - Лебедєва, Т.М. (Культура народов Причерноморья, 2012)
Мета роботи - реалізація сакрального в семантичній структурі ФО з компонентом сонце.