Формування комплексної системи показників ефективності інвестування в консолідацію активів харчових компаній
Метою цієї статті є розробка комплексної системи показників ефективності інвестування в консолідацію активів харчових компаній.
Збережено в:
| Дата: | 2012 |
|---|---|
| Автор: | Дьомін, С.М. |
| Формат: | Стаття |
| Мова: | Ukrainian |
| Опубліковано: |
Кримський науковий центр НАН України і МОН України
2012
|
| Назва видання: | Культура народов Причерноморья |
| Теми: | |
| Онлайн доступ: | https://nasplib.isofts.kiev.ua/handle/123456789/55941 |
| Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
| Назва журналу: | Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
| Цитувати: | Формування комплексної системи показників ефективності інвестування в консолідацію активів харчових компаній / С.М. Дьомін // Культура народов Причерноморья. — 2012. — № 221. — С. 193-198. — Бібліогр.: 12 назв. — укр. |
Репозитарії
Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of UkraineСхожі ресурси
-
Принципи організації моніторингу і діагностики діяльності харчових підприємств
за авторством: Малік, М.Й., та інші
Опубліковано: (2011) -
Формування фінансово-економічних та інвестиційних механізмів удосконалення структури та підвищення ефективності туристичної галузі на регіональному рівні
за авторством: Марченко, О.А.
Опубліковано: (2014) -
Розвиток системи планування підприємства
за авторством: Гончаренко, І.В.
Опубліковано: (2005) -
Формування стратегії управління знаннями на підприємстві
за авторством: Двірко, Ю.В.
Опубліковано: (2007) -
Формування місії промислового підприємства в контексті екологічної безпеки
за авторством: Пашенцев, О.І.
Опубліковано: (2007)