Напрями державної підтримки вітчизняної агарної сфери в контексті формування продовольчої безпеки держави та її регіонів - Пушак, Я.Я. (Культура народов Причерноморья, 2012)
Метою статті є окреслення орієнтирів державної підтримки вітчизняної аграрної сфери з метою підвищення продовольчої безпеки регіонів.