Семантичні типи твірних основ похідних іменників з латинськими суфіксами на позначення осіб німецької та української мов - Федорів, М.І. (Культура народов Причерноморья, 2012)
Метою дослідження є визначення семантичних типів твірних основ досліджуваних похідних іменників німецької та української мов, встановлення їх спільних та відмінних рис.